• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Hangmappen

Hangmappen

Als u uw belangrijke papieren in een sorteermap opbergt, dan weet u zeker dat deze documenten veilig zijn. De hangmappen van GHALA kiest u zelf aan de hand van de verschillende genoemde criteria. De hangmappen van GHALA onderscheiden zich door hun zeer stevige kwaliteit. Voor stabiliteit in de kast zijn de hangmappen door middel van een drukknop te koppelen. De hangmappen zijn verkrijgbaar in zowel frontale, verticale als laterale uitvoering. Tevens heeft u de keuze uit de diverse spoorbreedtes van 330 mm. en 365 mm.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. hangmappen A4 folio
  Hangmappen A4 en folio - set 25 stuks
  • Tüb-Oblique
  • Spoorbreedte 330 /365 mm.
  • A4 of folio
  • Lateraal
  • Frontaal
  Vanaf € 45,09 € 54,56
per pagina

Hangmappen van GHALA

Onze duurzame en gecertificeerde hangmappen zijn zeer geschikt voor dagelijks gebruik en zijn voorzien van vergrotende ruiters en drukknopen. Voor het eenvoudig en overzichtelijk archiveren en organiseren van losse documenten in kasten of lades. U weet zo zeker dat uw papieren netjes en veilig opgeborgen zijn en tegelijkertijd kunt u de papieren eenvoudig weer vinden. De hangmappen in A4 of Folio formaat van GHALA zijn verkrijgbaar in spoorbreedtes van 200 mm. (Tüb-oblique), 330 mm. en 365 mm. De kleur van deze hangmappen is oranje. Standaard zijn de A4 of Folio mappen voorzien van een vergrotende ruiter, waardoor de tekst op de ruiterstrook zeer goed te lezen is. De laterale hangmappen zijn allemaal voorzien van drukknopen. Hierdoor kunt u de hangmappen aan elkaar koppelen en krijgt u een stabiel geheel in uw kast of onder een legbord. De gewichten in de diverse hangmappen worden op deze wijze evenwichtig verdeeld. De hangmappen zijn als eenheid per 25 stuks verpakt.

Hangmappen in A4 of folio formaat

Er bestaan twee formaten hangmappen: A4 en folio. Wat is het verschil? In een A4-hangmap passen exact papieren van A4-formaat. Hangmappen voor folio zijn ongeveer 3 cm groter dan de A4-hangmappen; hier passen dus ook papieren groter dan A4 in. De zogenaamde spoorbreedte, dit is de afstand tussen de rails waarin de hangmappen worden opgehangen, is dan ook verschillend voor beide formaten mappen. De spoorbreedte voor A4-hangmappen is 33 cm, terwijl die voor folio hangmappen 36,5 cm bedraagt.

Duurzame hangmappen kopen

De hangmappen zijn gemaakt van stevig karton, waardoor de hangmap uitermate geschikt is voor dagelijks en langdurig gebruik. GHALA heeft veel duurzame producten in het assortiment, velen gecertificeerd door het onafhankelijke ecolabel Paper by Nature en/of het Duitse ecolabel Der Blaue Engel. Bij alle gecertificeerde producten vindt u het speciale Paper by Nature en/of het Blaue Engel logo. Hierdoor weet u zeker dat deze producten duurzaam zijn geproduceerd.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.