• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Stoelen & banken

Stoelen en Banken. Voor elk toepassingsgebied ontwikkelt GHALA - in samenwerking met bedrijfsartsen en onderzoekers – stoelen en banken die zich zonder meer aanpassen aan de eisen die worden gesteld aan de betreffende werkplek. Of het nu gaat om een laboratoriumstoel, een ergonomische zitplek voor kantoor, een houten bank in de kleedkamer of een werkplaatsstoel voor de productie. Uitstraling en comfort gaan hand in hand en is het belangrijk om genoeg aandacht te besteden aan goed het zitcomfort van uzelf en de medewerker.

Stoelen en banken bij GHALA

Bij GHALA hebben we een groot aanbod zitmeubelen bestaande uit houten en kunststof banken , kleedkamerbanken, bureaustoelen, kantoorstoelen, kantinestoelen en zit- en stahulpen. Ons aanbod van stoelen en banken biedt een breed scala aan mogelijkheden om uw kantoor, kleedruimte en werkplaats in te richten. Zo zijn onze zitmeubelen grotendeels leverbaar in diverse kleurstellingen, diverse maten of afmetingen en opties.

Groot aanbod stoelen

GHALA heeft een uitgebreid assortiment nieuwe stoelen voor op kantoor, werkplaats, laboratorium, kantine en uw thuiswerkplek. In ons aanbod vindt u onder andere bureaustoelen, handige stapelbare kantinestoelen, ESD-stoelen en stahulpen. Een vergaderstoel en werkplaatsstoel dient voorzien te zijn van een comfortabele zitting. Een goede bureaustoel dient tevens voorzien te zijn van voldoende instelmogelijkheden om per gebruiker in te stellen. Het is heel belangrijk om op een ergonomische wijze te werken en te vergaderen, het vereist ook goede concentratie en een goed passende stoel helpt hier uiteraard bij. Bij een kantinestoel speelt uiteraard het zitcomfort ook een rol, maar deze dient ook gemakkelijk schoon te maken te zijn. U vindt bij ons diverse soorten stoelen in verschillende uitvoeringen, alle voor een aantrekkelijke prijs.

Banken online kopen

Wat is een kleedkamer zonder kleedkamerbank? En wat is een zwembad zonder hygiënische kunststof bank? Deze banken en nog veel meer uitvoeringen vindt u bij GHALA. GHALA banken worden gemaakt met oog voor detail, waarbij uitstraling, duurzaamheid en hygiëne heel belangrijk zijn. Kwaliteit banken koopt u heel eenvoudig online in onze GHALA webshop. Wilt u een zitbank of bureaustoel kopen maar vindt u het fijn om hierbij advies te krijgen van experts? Ons team van adviseurs staat voor u klaar om samen met u het zitmeubel te kiezen dat past bij u en uw inrichtingswensen. Heeft u een geschikt model gevonden? Laat deze eenvoudig thuisbezorgen met de betrouwbare bezorgservice van GHALA. Buiten ons zitmeubilair hebben wij tevens tafels en kasten in ons assortiment, kijk gerust verder!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.