• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Wandbanken

Wandbanken

Een efficiënt ingerichte kleedkamer met wandbanken geeft overzicht en rust en is makkelijker schoon te houden. Voor mooi afgewerkte en duurzame wandbanken met eventueel een kapstok bent u bij GHALA aan het juiste adres.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Wandbanken kopen

Vaak maken alle teamleden of meerdere personen in één keer gebruik van een kleedruimte en kleedkamer. Wandbanken worden effectief en solide aan de muur gemonteerd zodat iedereen een plek heeft om zich om te kleden, zonder dat er ruimte wordt verspild. Ruimte die gebruikt kan worden om samen feest te vieren na een lang gedroomde overwinning. En om lockers te plaatsen, en voor een tassenrek en een massagetafe is zo ook nog ruimte.

Wandbank voor in de kleedkamer

Voor mooi afgewerkte en duurzame wandbanken met eventueel een kapstok bent u bij GHALA aan het juiste adres. Onze wandbanken zijn uitgevoerd in een functioneel en tijdloos ontwerp om op een eenvoudige wijze plaatsen te creëren waar sporters, zwemmers en andere gebruikers zich om kunnen kleden. Onze wandbanken worden veelvuldig gebruikt in kleedkamers van sportcomplexen en sportverenigingen, zoals volleybal-, voetbal- en atletiekverenigingen. Maar ook zwembaden en scholen zijn al jarenlang overtuigd van het gebruik van onze wandbanken in hun kleedruimtes.

Wandbank op maat

Onze GHALA robuuste en solide wandbanken worden op maat gemaakt en zo kunnen kleedruimtes efficiënt en tegen lage kosten ingericht worden. De zitting is gemaakt van blank gelakte en afgeronde, massief hardhouten zitlatten. Het bankframe is van metaal en kan elektrolytisch verzinkt worden, wat handig is in vochtige ruimtes. Het staalwerk is hoogwaardig gepoedercoat waarbij u de keuze heeft uit verschillende standaard kleuren. U kunt bij ons wandzitbanken bestellen, maar wij hebben ook wandgarderobebanken met sterke (naar binnen gerichte) aluminium garderobehaken. Aan u de keuze! Qua lengte is alles bij GHALA mogelijk, onze wandbanken maken wij geheel voor u op maat. De beschikbare wanden kunnen zo optimaal mogelijk gebruikt worden. “Maatwerk geeft zeker een hoge prijs en een lange levertijd!” Nee hoor, niet bij GHALA! Vraagt u ons naar de mogelijkheden. De wandbanken leveren wij zo ver mogelijk gemonteerd mogelijk bij u af (al naar gelang de lengtes) zodat er snel gebruik van gemaakt kan worden. De montage kan GHALA ook voor u verzorgen (natuurlijk tegen een schappelijke prijs!) en intekenen en inmeten is altijd gratis.

Naast onze wandbanken leveren wij ook kapstokken en kleedkamerbanken. Ook deze producten maken wij voor u op maat!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.