Steekwagens

Steekwagens

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Steekwagens

Een steekwagen of handwagen is een eenvoudig klein transportmiddel waarmee objecten kunnen worden verplaatst. De steekwagen bestaat uit een aantal stangen met aan de bovenzijde twee handvatten. De steekwagen heeft aan de onderzijde aan de ene kant twee wielen en aan de andere kant een plateau. Dit plateau kan onder de te vervoeren goederen worden gestoken. Daarna kan het geheel gekanteld worden waardoor de goederen tegen de stangen komen te rusten. Het geheel kan nu eenvoudig verreden worden.

Onze wendbare steekwagens zijn robuust, sterk en duurzaam en maken het werken in uw kantoor, magazijn, loods, huis en garage een stuk eenvoudiger! Onze handwagens hebben een hoog draagvermogen, variërend van 250-500 kg., en zijn daardoor ook erg geschikt voor het vervoeren van zware voorwerpen. Onhandzame en zware lasten zoals verhuisdozen, banden, kratten, archiefdozen, witgoed of kleinere meubels kunt u makkelijk laden. Daarna verplaatst u het moeiteloos en comfortabel van A naar B. De steekwagen heeft versterkte handgrepen met veiligheidshandgrepen en is naar keuze met massief rubberen wielen (geschikt voor gladde vloeren) of luchtbanden (voor oneffen ondergrond en breekbare goederen) leverbaar. De wielen zijn voorzien van lichtlopende kogellagers of rollagers. Bij rollagers is grotere belasting mogelijk. De steekkarren hebben een gelaste constructie van staalbuis en de steekplaat is ook van staal, gepoedercoat in gentiaanblauw RAL 5010. 9 andere kleuren zijn zonder meerprijs leverbaar! Onze steekwagens met een draagvermogen vanaf 350 kg hebben een extra versteviging van de as, wat een nog langere levensduur garandeert. De schuine rand aan de steekplaat van de 500 kg steekwagens vergemakkelijken het opnemen van de lading. De wielen met luchtbanden op de 500 kg wagens hebben om veiligheidsredenen stalen velgen.

Voor nog meer gebruiksgemak zijn er meerdere accessoires leverbaar. Een opname-beugel voor transport van stoelen (draagvermogen 50 kg), een draagbeugel voor trappentransport van zware goederen en een slipslede als bescherming voor karren en treden. Ook is het mogelijk tegen meerprijs een inklapbare steekplaat te leveren, dit levert plaats besparing op. Handig als u de steekwagen bijvoorbeeld onderweg meeneemt.

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.