• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Schoolgarderobes

Schoolgarderobes

Op school is er altijd genoeg reuring. Uitgelaten en kletsende scholieren komen binnen in de schoolgarderobes om aan hun schooldag te beginnen of om pauze te hebben. Fijn is het als, daar waar het kan, orde en veiligheid gecreëerd kan worden. Onze GHALA schoolgarderobes zijn ideaal voor het ophangen van grote hoeveelheden jassen en tassen van studenten. Alles kan netjes worden weggehangen, de vloer blijft opgeruimd en de ruimte is veilig toegankelijk en overzichtelijk. School kapstokken vindt u bij GHALA.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 20

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

School kapstokken kopen

Ondanks dat de locker steeds meer zijn intrede doet op school, blijven jashaken toch de perfecte aanvulling op het geheel. Van wand kapstokken tot staande en verrijdbare garderoberekken: alles voor in de hal, garderoberuimte of kleedkamer op school vindt u bij GHALA. Buiten onze vele modellen kapstokken hebben wij ook wandgarderobebanken in ons assortiment. Deze stevige zitbanken zijn ideaal voor in de kleedkamer. Onze garderobebank welke aan de wand gemonteerd wordt heeft een hardhouten zitgedeelte met daarboven een aantal robuuste jashaken per persoon. Een handige plek om te zitten tijdens het omkleden voor gym en om kleding en tassen aan op te hangen.

Robuuste en veilige school kapstok

Onze schoolgarderobes zijn robuust en praktisch onverwoestbaar. De haken van de kapstokken zijn van vrijwel onbreekbaar aluminium, ze zijn supersterk en zo geplaatst (onder andere naar binnen gericht) dat ze veilig in gebruik zijn. Hetzelfde geldt voor het zitgedeelte van onze wandgarderobebank: het hout is blank gelakt zonder onafgewerkte delen, het oppervlak is daarom glad en zonder splinters. Overigens zijn al onze kapstokken en banken netjes afgewerkt: veiligheid boven alles. Veel van onze school kapstokken hebben een aluminium hoedenrooster. Onze vrijstaande of verrijdbare garderoberekken kunnen optioneel ook uitgevoerd worden met een schoenenrooster om zo extra opbergruimte te creëren. Tassen en helmen krijgen zo een mooie plaats op de kapstok in plaats van op de grond.

Onze Intras school kapstokken zijn onmisbaar in elke gang, garderoberuimte, kleedkamer en aula op de kleuterschool, basisschool en middelbare school.

Onze school kapstok past altijd!

Al onze school kapstokken zijn in iedere gewenste lengte leverbaar. De beschikbare ruimte kan daarom zo efficiënt mogelijk ingericht worden. Alle vrijstaande en verrijdbare kapstokken kunnen tevens lager dan de standaard hoogte van 1700 mm. worden uitgevoerd. Dat is bijvoorbeeld ideaal voor op een basisschool of het kinderdagverblijf! Het staalwerk van de school kapstok is verkrijgbaar in alle bestaande RAL-kleuren en we hebben een grote keuze in standaardkleuren, de garderobes passen zo altijd perfect in het bestaande kleurenschema. De levertijden zijn kort en de kapstokken worden gemonteerd afgeleverd. Wenst u advies over de inrichting van uw garderoberuimte op school? Wij helpen u graag en wij meten en tekenen gratis voor u in. Monteren behoort ook tot de mogelijkheden, natuurlijk tegen een scherp tarief! Vraagt u ons naar de vele mogelijkheden.

GHALA heeft meer dan school kapstokken

Buiten kapstokken voor school leveren wij ook lockerkasten zoals schoolkluisjes, laptop lockers en postvakkenkasten. Tevens leveren wij ook werkbanken en sleutels en sloten!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.