• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Verrijdbare werkbanken

Verrijdbare werkbanken

Onze verrijdbare werkbanken zijn uitermate geschikt voor daar waar er op meerdere plekken gewerkt wordt. Onze kleine en compacte verrijdbare werkbanken zijn geschikt voor klein werk, waarbij u uw gereedschap in de buurt wilt hebben. De verrijdbare werkbanken zijn uit te voeren met ladeblokken en kastblokken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kleine verrijdbare werkbank met kast en 4 schuifladen
  Kleine verrijdbare werkbank met kast en 4 schuifladen
  • Gereedschapswand optioneel
  • Duwbeugel links of rechts
  • Koppelbaar
  € 975,37 € 1.180,20
 2. verrijdbare werkbank
  Kleine verrijdbare werkbank met kast en 6 schuifladen
  • Gereedschapswand optioneel
  • Duwbeugel links of rechts
  • Koppelbaar
  € 991,68 € 1.199,93
 3. Kleine verrijdbare werkbank met open vak met legbord en kast met deur
  Kleine verrijdbare werkbank met open vak met legbord en kast met deur
  • Gereedschapswand optioneel
  € 745,39 € 901,92
 4. Kleine verrijdbare werkbank met 2 kasten met deur
  Kleine verrijdbare werkbank met 2 kasten met deur
  • Gereedschapswand optioneel
  € 813,90 € 984,82
per pagina

Verrijdbare werkbank van GHALA

Een werkbank op wielen, ook wel mobiele werkbank genoemd, is ideaal wanneer u de werkbank op meerdere plaatsen wil gebruiken. Een werkbank op wielen is dan erg praktisch. Dankzij de wielen kunt u hem namelijk eenvoudig van A naar B verplaatsen. Zorg er wel voor dat u de werktafel op wielen stevig vastzet wanneer u gaat beginnen met de klus. Hiermee voorkomt u dat de tafel onverwachte bewegingen maakt.

Werkbank op wielen online kopen

Een mobiele werkbank is multifunctioneel en past in elke werkplaats of in elk magazijn of garage. U combineert de beste eigenschappen van een werkbank of gereedschapswagen met wielen tot een verrijdbare werkbank. De mobiele werkbank is voorzien van stevige wielen met rem, een robuust werkblad en biedt veel opbergmogelijkheden dankzij de verschillende lades en kasten in de werkbank. Een groot voordeel van een verrijdbare werkbank is dat er volledig rondom gewerkt kan worden. Wat onze kleine verrijdbare compacte werkbanken bijzonder maakt is dat afhankelijk van de plaats van de duwbeugel de werkbank links of rechts verlengbaar is. Het is de slimme en intelligente oplossing ook in kleinere ruimtes.

Multifunctionele verrijdbare werkbanken

Een werktafel op wielen is de ideale oplossing als er op verschillende plekken in de ruimte gewerkt wordt. De verrijdbare werkbank is eenvoudig te verplaatsen waardoor er snel ruimte gemaakt kan worden, voor bijvoorbeeld inpakwerk of het verwerken van inkomende goederen. Een werktafel met wielen is voor vele doeleinden geschikt! Werknemers met een ergonomisch ingerichte werkplek zijn ook productiever. Passend werkplaatsmeubilair is hierbij onmisbaar, waarbij vooral de werkbank een belangrijke rol heeft. Deze moet tenslotte passen bij de aard van de werkzaamheden. Heeft u een werktafel nodig waar men op verschillende plekken aan kan werken? Dan is een verrijdbare werkbank de ideale oplossing.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.