• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Brandweer garderobekasten

Brandweer garderobekasten

Brandweerkasten en brandweerrekken zijn geschikt voor bedrijfshulpverlening diensten en commerciële brandweerdiensten. Bij GHALA zijn dit heel belangrijke producten. Wij leveren brandweerkasten en uitrukrekken in vele uitvoeringen, bijvoorbeeld met of zonder zitbank. Daarnaast zijn de brandweerkasten uit te voeren met afsluitbare persoonlijke vakken. Brandweerrekken en brandweerkasten shopt u bij GHALA.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

 1. Brandweer garderobekast ITF
  Garderobekast brandweer ITF
  • Voor brandweer of bedrijfshulpverlening
  • Ombouw grijs
  • Deuren robijnrood
  Vanaf € 346,50 € 419,27
per pagina

Brandweer garderobekasten van GHALA

Ons assortiment brandweerkasten bestaat uit zeer hoogwaardige kwaliteit brandweer garderobekasten, welke uiterst geschikt zijn voor bedrijfshulpverlening en brandweerdiensten. De brandweerkasten zijn afgewerkt met krasvaste epoxy poedercoating. De brandweer garderobekasten zitten op een zeer robuuste wijze in elkaar, waardoor ze uiterst geschikt zijn voor zwaar en intensief gebruik. Onze sterke brandweer garderobekasten zijn speciaal ontworpen voor zware kleding en ze kunnen goed tegen een stootje.

Brandweerkasten kopen

GHALA heeft genoeg keus: we verkopen brandweerkasten met verschillende indelingen. U vindt hier kasten met of zonder deuren, en garderobekasten met gecombineerde vakken, dit betekent dat er meerdere grotere en kleinere vakken in 1 kast zitten. De deuren kunnen worden voorzien van een sleuf voor brievenpost. Binnen in de brandwerende kast kan tevens een scheidingswand geplaatst worden zodat er een scheiding gemaakt kan worden tussen schone en vuile kleding, of voor privékleding. Optioneel kan gekozen worden voor een speciale afsluitbare (wapen-)kluis voor het opbergen van waardevolle persoonlijke eigendommen, of een handwapen of munitie. Door de handige vakindeling kunnen alle hulpmiddelen netjes worden opgeborgen. De kledingstangen in de kasten zijn zeer stevig en ook voor de brandweerhelm is altijd plek. Qua sluiting is alles mogelijk: van klinksluiting tot codeslot, onze brandweerkasten kunnen er mee uitgevoerd worden.

Garderobekasten voor de dienstverlening

Al onze brandweerkasten zijn geschikt voor bedrijfshulpverlening diensten en commerciële brandweerdiensten. Onze kasten zijn wegens hun robuustheid ook uitermate geschikt voor politiediensten en beveiligingsdiensten. Kijkt u ook naar onze overige garderobekasten, voor een optimale inrichting van uw garderoberuimte. Wenst u uitrukrekken of kapstokken op maat? Neem contact met ons op! In onze eigen werkplaats vervaardigen wij iedere gewenste uitvoering voor welke hulpdienst dan ook.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.