• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Cilindersloten

Cilindersloten

GHALA cilindersloten zijn ideaal voor locker, garderobekast en vakkenkast. Wij hebben een grote voorraad Eurolocks cilindersloten, zo kunnen de cilindersloten snel geleverd worden tegen lage prijzen. Heeft u een groot aantal cilindersloten nodig? Neemt u contact met ons op voor een offerte!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cilindersloten op nummer bestellen

Onze cilindersloten voor kasten zijn vandaag de dag nog steeds de meest verkochte en de meest populaire sloten uit ons assortiment. Al sinds jaar en dag worden onze cilindersloten gebruikt in schoollockers, kluisjes, vakkenkasten en garderobekasten. Het gebruik van cilindersloten creëert een overzichtelijk systeem. Er kan precies worden bijgehouden wie welk lockerslot heeft en bij het verliezen van een cilindersleutel kan deze eenvoudig en eventueel op nummer door de bevoegde persoon bij ons worden bijbesteld. En aan het einde van het schooljaar bijvoorbeeld kunnen er nieuwe sloten worden besteld met opvolgende nummers, om zo de sloten te rouleren onder de scholieren en ieder jaar een nieuw vak aan iemand toe te kennen. Cilindersloten zijn in principe bedoeld voor vaste gebruikers. Dit betekent dat gedurende een langere periode slechts één persoon gebruik maakt van de locker.

Cilindersloten met moedersleutel

Onze cilindersloten zijn, zeker bij grotere aantallen schoollockers, vakkenkasten en garderobekasten, wat ons betreft bij voorkeur uitgerust met een moederslotinstallatie of hoofdsluiting. Dit betekent dat de conciërge of beheerder één moedersleutel of hoofdsleutel heeft waarmee alle individuele vakken geopend kunnen worden. Een moedersleutel zorgt voor overzicht en vergemakkelijkt periodieke controle. Aan het einde van een schooldag en werkdag of bij een vermoeden van oneigenlijk gebruik of verkeerde inhoud van de locker of kast. Wilt u een nieuwere uitvoering cilinderslot met een afwijkende moedersleutel dan de basisuitvoering, dan raden wij u ons Eurolocks UGL-cilinderslot aan. Het voordeel hiervan is dat de sleutel het profiel niet aan de buitenzijde heeft, maar aan de binnenzijde. Hierdoor is er op den duur minder slijtage van het slot en de sleutel is sterker!

Eurolocks cilinderslot voor lockers en garderobekasten

Berg uw spullen en kleding veilig op in een locke, garderobekast of kledinglocker voorzien van een kwalitatief goed cilinderslot van Eurolocks. Al onze cilindersloten worden geleverd met 2 sleutels per slot, bevestigingsmateriaal en een passende slotlip. U bestelt onze Eurolocks cilindersloten per stuk of per zelf gekozen aantal. Wij voeren geen minimum bestelling en versturen uw bestelling zo snel mogelijk, we hebben een grote voorraad in ons magazijn in Apeldoorn. Komt het u beter uit dat u de cilindersloten zelf ophaalt? Op afspraak is dat tijdens kantooruren altijd mogelijk.

Losse sleutels kunnen ook op nummer in onze webshop worden besteld. Toch niet op zoek naar Eurolocks cilindersloten? Kijkt u verder voor het overzicht van ons gehele assortiment lockersloten.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.