• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Nummerplaatjes & naamplaatjes

Nummerplaatjes & naamplaatjes

Waarom nummerplaatjes of naamplaatjes voor op uw locker? Een kleedruimte of garderobe staat vaak vol met heel veel garderobekasten en lockers. Zie dan je toegewezen vak maar eens te vinden… Gelukkig bestaan er nummerplaatjes en naamplaatjes zodat zoeken naar de juiste locker verleden tijd is. Bij GHALA vindt u het juist passende nummerplaatje voor garderobekasten, lockerkasten en vakkenkasten. Bekijk hieronder de diverse lockernummers en mogelijkheden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Naamplaatjes

Nummerplaatjes zijn zeer geschikt voor de aanduiding van garderobes, kledinglockers en kluisjes. De nummerplaatje zijn zelfklevend en kunnen eenvoudig per deur, per vak of per kolom worden aangebracht. Een efficiënte nummervermelding zorgt ervoor dat iedereen zijn kluisje of locker eenvoudig terug kan vinden. GHALA levert nummerplaatjes met een hoge duurzaamheid en bestendigheid. Geen gedoe met etiketten meer die kwijt kunnen raken of onduidelijkheid van wie welk vak is: kleedruimte en garderoberuimte worden overzichtelijk en netjes afgewerkt met een goede nummering. De nummerplaatjes zijn leverbaar in kunststof of RVS en de nummering is door u zelf op te geven. Een super accessoire voor garderobekast en locker!

Naamplaatje bestellen bij GHALA

Wij hebben verschillende soorten naamplaatjes en nummerplaatjes in ons assortiment. Zo hebben wij standaard nummerplaatjes die aan de bovenzijde van de locker bevestigd worden, maar ook uitvoeringen die meteen als bescherming van de lak van de kast dienen. Deze nummerplaatjes hebben een uitsparing voor het slot en zijn desgewenst langer. De nummerplaatjes voorkomen zo beschadigingen in de verf rond het slot door gebruik van een sleutel, en op deze manier blijven de lockers nog langer mooi. Aan u de keuze welk naamplaatje het beste bij uw wens past. Zit de gewenste uitvoering er toch niet bij? Neem dan contact met ons op, dan zoeken we een passende oplossing voor u! Naast naamplaatjes en nummerplaatjes hebben wij ook lockersloten in ons assortiment, zoals cilindersloten, cijfersloten en elektronische sloten. Voor lockerkasten en garderobekasten bent u ook bij GHALA aan het juiste adres.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.