Afvalverzamelaars

Afvalverzamelaars

Afval ontstaat overal en in elke vorm – nat of droog, organisch of onorganisch, geurintensief of juist niet, vuil, stoffig of modderig. Verzamel, sorteer en verwijder afval op de juiste manier met een afvalverzamelaar. Onze afvalverzamelaars zijn essentieel voor de dagelijkse zorg en hygiëne.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Recycling afvalbakken van kunststof
  Recycling afvalbakken van kunststof
  • 15 liter
  • 1-4 bakken
  • Kunststof
  Vanaf € 235,95 € 195,00
 2. Recycling afvalbakken van metaal 1, 2 of 3 bakken
  Recycling afvalbakken van metaal
  • Metalen kast
  • Incl. emmer(s)
  • 50 liter
  Vanaf € 563,86 € 466,00
 3. Recycling afvalbak van aluminium 1, 2, 3 of 4 vakken
  Recycling afvalbakken van aluminium
  • 50 liter
  • Aluminium
  • 1-4 vakken
  Vanaf € 884,51 € 731,00
 4. Recycling afvalverzamelaar RVS Roestvast staal met 1, 2, 3 of 4 bakken. Te leveren met spanring of afvalbak
  Recycling afvalbakken van RVS (Roestvast staal)
  • RVS
  • 50 of 70 liter
  • 1-4 vakken
  Vanaf € 983,73 € 813,00
 5. Afvalverzamelaar met drie spanringen
  Afvalverzamelaars met 1, 2, 3 of 4 spanringen
  • RVS
  • Compact
  • 1, 2, 3 of 4vakken.
  • Scharnierende deksel
  Vanaf € 331,54 € 274,00
 6. Afvalverzamelaar, RVS, verrijdbaar
  Afvalverzamelaar, RVS, 40 Liter
  • RVS
  • 40 liter
  Vanaf € 337,59 € 279,00
 7. Afvalverzamelaar, RVS, verrijdbaar
  Afvalverzamelaar RVS met 1 klemring tot 70 liter Genius
  • RVS
  • 70 liter
  Vanaf € 359,37 € 297,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Afvalverzamelaar voor de zorg

Een afvalverzamelaar moet voldoende ruimte bieden voor de verschillende soorten afval. In ziekenhuizen en zorginstellingen wordt veel meer gegenereerd dan alleen het normale afval dat bij particuliere huishoudens bekend is. Hier zijn bijvoorbeeld systemen nodig die verontreinigd of geurintensief afval hygiënisch afvoeren.

Verschillende soorten afvalsystemen

Afval vermijden is één ding - afval op de juiste manier verwerken een ander. Ziekenhuizen en zorginstellingen laten zich leiden door richtlijnen voor het classificeren en verwijderen van afval, zodat er geen ongewenste infecties of schadelijke gevolgen zijn. Het doel is om medewerkers een veilige werkomgeving te garanderen, patiënten en bewoners een veilige plek te bieden om gezond te worden én tegelijkertijd het milieu te beschermen. In de discussie over afvalbeheer zijn vergelijkbare problemen en uitdagingen te vinden bij alle instellingen: Hoe kunt u besparen op opslag- en afvalverwerkingskosten? Hoe kunnen geuren worden verminderd? En welke oplossing is er voor gebruiksvriendelijke afvalinzamelsystemen om zware lasten zoals het dragen van zware afvalzakken tegen te gaan? Welke opties zijn er om aan de eisen van een goede afvalverwerking te voldoen, rekening houdend met alle interne factoren zoals budget, tijd en ergonomie? Lees meer over de diverse afvalinzamelaars van GHALA op deze pagina.

Afvalverzamelaars van GHALA

We leveren praktische en eenvoudig te gebruiken afvalverzamelaars. Onze zelfsluitende afvalzakhouder voor kunststof of plastic zakken onderscheidt zich door zijn compacte en fraaie vormgeving. Bij de afvalverzamelaar van de "Genius" -serie worden de plastic zakken met behulp van een klemring vastgehouden. De modellen zijn verkrijgbaar als vrijstaande units of mobiele versies. De afvalopvanger "Genius" wordt voortdurend ontwikkeld, zodat deze nu ook verkrijgbaar is met een optionele remfunctie. Daarnaast is in de “Genius Plus” een automatische sealunit geïmplementeerd, die afval vloeibaar, geur- en kiemvrij kan sealen. Het volwassen en goed doordachte technische concept van deze serie garandeert u jarenlang probleemloos gebruik en gemak van dit handige hulpmiddel. Let op de buitengewoon gunstige afmetingen die onze verzamelaars hebben, hierdoor zijn ze ook geschikt voor gebruik in de kleinere ruimtes!

Een GHALA afvalverzamelaar brengt gemak

De afvalzakken zijn eenvoudig te verwisselen en de voorste beugel dient als pedaal of voetpedaal om de elastische klemring te openen. Door de automatische afsluiting van de afvalzak worden ongewenste luchtjes tot een minimum beperkt. Ideaal voor het luchtdicht verzamelen van afval- en of incontinentiemateriaal. De onderzijde is voorzien van een kunststof sokkelbord of bodemkuip welke eenvoudig schoongehouden kan worden en ervoor zorgt dat de zak niet doorzakt of scheurt. Optioneel kan de afvalzakhouder worden uitgerust met een voetpedaal als rem, en een blokkering om de afvalzak open te laten wanneer dat gewenst is. Onze afvalverzamelaar is vervaardigd uit een gepolijst roestvrijstalen frame en heeft continu gelaste buisverbindingen. Leverbaar in een statische uitvoering met 2 poten en 2 zwenkwielen en in een verrijdbare uitvoering voorzien van 4 zwenkwielen. Met een inhoud geschikt voor 40 of 70 liter in beide hiervoor genoemde uitvoeringen zit er altijd een geschikt exemplaar voor uw gebruik tussen.

Met toewijding, knowhow en creativiteit leveren we verschillende mobiele functionele afvalsystemen die het dagelijkse werk in zorginstellingen en ziekenhuizen vereenvoudigen en optimaliseren. Samengevat brengen onze afvalverzamelaars u veel gemak op de werkvloer!

 

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.