• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Draaideurkasten

Draaideurkasten

GHALA heeft een uitgebreid assortiment duurzame en kwalitatieve stalen draaideurkasten in verschillende afmetingen en kleuren. Door middel van een draaideurkast houdt u uw kantoor en werkplek overzichtelijk en netjes. En een aangename en opgeruimde werkplek zorgt voor een hogere productiviteit. Kijk eens verder op Ghala voor metalen draaideurkasten!

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Draaideurkasten van GHALA

Bij GHALA vindt u draaideurkasten voor langdurig en intensief gebruik. Onze draaideurkasten hebben robuuste en stevige openslaande deuren die sluiten middels een geïntegreerde handgreep (onder andere middels het Ergo-Lock slot) en een driepuntssluiting. De sloten van de draaideur kast zijn uitgevoerd met 2 sleutels per slot, maar naar wens kunnen er optioneel meer sleutels geleverd worden. Handig wanneer er meerdere medewerkers gebruik maken van de kast. U heeft standaard al ruime toegang tot de inhoud maar optioneel kan de draaideurkast uitgevoerd worden met paumelle scharnieren, voor een nog comfortabelere openingshoek. Onze kantoorkasten zijn tevens als stelling, met of zonder achterwand, te leveren.

Praktische draaideurkast bestellen

De gepoedercoate verstelbare legborden hebben een hoog draagvermogen. Deze gelakte legborden kunt u in hoogte verstellen zodat u de kast zo praktisch mogelijk en helemaal naar uw wens kunt inrichten. U bergt uw ordners, archiefmappen, apparatuur en kantoorartikelen overzichtelijk op in onze afsluitbare draaideur kasten. De kasten zijn in vele kleurmogelijkheden te bestellen, zodat de kast altijd in uw bestaande interieur past.

Brandwerende draaideurkast

Onze dubbelwandige brandwerende draaideurkast is afsluitbaar middels een dubbelbaard veiligheidsslot en beschermt uw bezittingen een bepaalde tijd tegen kleine branden en inbraakpogingen, dat is wel zo veilig. Dit is onze voordelige oplossing voor de klassieke kantoortaken die extra beschermd dienen te worden. Keuze genoeg voor het veilig opbergen van uw archiefstukken! Alle draaideurkasten zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop en ze worden gemonteerd geleverd, u kunt ze snel in gebruik nemen.

Naast onze draaideurkasten hebben wij tevens ladekasten, schuifdeurkasten en roldeurkasten in ons assortiment.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.