• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Brandweer

Brandweer

Hier vindt u praktische en functionele kazerne inrichting voor de brandweer. U heeft ruime keus uit bandweerkasten, kapstokken, garderobebanken, tafels en stoelen voor de brandweer en veiligheidsregio’s.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kazerne inrichting van GHALA

GHALA draagt graag bij aan een efficiënte en snelle dienstverlening en heeft voor de brandweer en veiligheidsregio’s verscheidene goed doordachte oplossingen in het assortiment. Brandweer-uitrukrekken die in eigen huis geheel naar wens op maat gemaakt worden bijvoorbeeld. En verschillende soorten praktische brandweerkasten, geproduceerd in samenwerking met professionele gebruikers. Goed doordachte ontwerpen in combinatie met het gebruik van duurzame en robuuste materialen maken het plaatje van onze brandweeroplossingen compleet.

Functionele oplossingen voor de brandweerkazerne

Bij de brandweer is het van het grootste belang dat er snel en accuraat gehandeld kan worden nadat er een noodoproep binnen is gekomen. De juiste werkkleding en goed onderhouden materiaal zijn een must, de mogelijkheid om de materialen netjes op te ruimen indien ze niet gebruikt worden, evenals de mogelijkheid om zo snel mogelijk na de melding op pad te kunnen. GHALA heeft specifieke oplossingen voor de brandweer en veiligheidsregio’s. Brandweerrekken voor het opbergen van interventiekledij, brandweergarderobes, brandweerkasten en speciaal maatwerk zoals uitrukrekken voor de brandweer vindt u bij GHALA. Wij hebben vele brandweerkazernes in Nederland en België mogen inrichten met onze brandweer garderoberekken, uitrukrekken en garderobekasten.

GHALA brandweer-oplossingen voor de juiste brandweerzorg

GHALA verkoopt producten die het werk van de professionals efficiënter maken. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Kijk hier voor onze maatwerk uitrukrekken. U vindt bij ons brandweerproducten die tegen een stootje kunnen en welke zijn ontworpen voor intensief gebruik, voor iedere brandweerkazerne. Staat er niet precies bij wat u wel zoekt? Neem contact met ons op, dan zoeken we mee naar de juiste oplossing!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.