• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Kantinestoelen

Kantinestoelen

Een goede kantinestoel moet voldoende zitcomfort en een passende uitstraling hebben om bij te dragen aan een gezellige kantinesfeer tijdens de lunch of koffiepauze. Én ze moeten ook goed schoon gemaakt kunnen worden. Hier vindt u onze kantinestoelen voor in de bedrijfskantine en de schoolkantine.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Kantinestoel
    Kantinestoel stapelbaar ECO
    € 43,47 € 52,60
per pagina

Kantinestoel kopen

Om goed te kunnen functioneren en het optimale uit de werkdag te halen is het belangrijk ook tussendoor even te genieten van een rustig moment en te ontspannen. Een kantine is dan vaak een plek waar uw werknemers en/of bezoekers tot rust komen. Een rustige, opgeruimde uitstraling is van belang om de juiste sfeer aan uw kantine te geven. Bij een kantinestoel kunt u letten op de juiste afmetingen passend bij de kantine en de medewerkers. Door in uw kantine voldoende goede kantinestoelen te plaatsen kunnen alle medewerkers desgewenst samen pauzeren.

Kantine stoelen van GHALA

Een kantinestoel is een eenvoudige stoel die gemakkelijk schoon te maken is. Kantinestoelen worden namelijk intensief gebruikt en moeten derhalve makkelijk in onderhoud zijn, omdat er in de regel vaak geknoeid wordt op de stoelen. Daarom raden wij aan houten kantinestoelen te bestellen. Dit type kantine stoelen zijn duurzaam, makkelijk te reinigen en hygiënisch in gebruik. De kantine stoelen die wij in ons assortiment hebben zijn koppelbaar en tevens stapelbaar. Erg handig wanneer u de stoelen na gebruik of voor het schoonmaken van de vloer wilt stapelen en opbergen, zonder dat ze veel ruimte in beslag nemen. Deze kantinestoelen zijn geschikt als je de kantine multifunctioneel gebruikt en de stoelen snel wil opruimen.

Veelzijdige kantinestoelen

Onze houten stoelen zijn uitermate geschikt voor in de kantine, in vergader- en/of conferentiezalen, kerken en in de schoolkantine als school stoel. De kantinestoelen van GHALA zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Om uw kantine compleet te maken, kunt u voor bijbehorende kantinetafel ook bij ons terecht. Niet de kantinestoel gevonden die u zoekt? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.