• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Kantoorinrichting is meer dan kantoormeubilair

Kantoorinrichting is tegenwoordig veel meer dan alleen het meubilair waaraan gewerkt wordt. Het is een vertaalslag van de visie en identiteit van de organisatie of thuiswerkplek. Bij het inrichten van een kantoor, school, thuiswerkplek, horecapand of zorginstelling komt meer kijken dan de aanschaf van tafels en een paar stoelen. Er wordt een prettige sfeer gecreëerd, het juiste imago moet worden uitgestraald, er moet worden voldoen aan de Arbo-richtlijnen en rekening gehouden worden met de wensen van de medewerkers.

Kantoormeubelen van GHALA

Kantoormeubelen zijn een onmisbaar onderdeel van de totale kantoorinrichting. Een goed ingerichte werkplek werkt prettiger en efficiënter. Het is belangrijk om een comfortabele werkplek te hebben voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Daarnaast zorgt een stijlvolle inrichting ook voor een professionele uitstraling van het bedrijf. Met ons brede en hoogwaardige kantoormeubelassortiment kunt u een volledig nieuw kantoorinrichting bestellen in onze webshop.

De juiste kantoorinrichting kopen

Het is erg belangrijk om een kantoor te voorzien van een juiste inrichting. Interieur heeft namelijk een grote invloed op de medewerkers en de mensen die op kantoor worden ontvangen. Wij geloven ook dat kantoorinrichting meer is dan alleen het kantoormeubilair. Het gaat om de totale beleving en de sfeer moet passen bij de identiteit van de organisatie. Hierdoor voelen medewerkers zich er prettig en kunnen effectiever werken. De inrichting van een werkplek met bijvoorbeeld bureaus en bureaustoelen heeft impact op hoe men zich voelt, unieke kantoorinrichting zorgt voor een goede werksfeer. Bij GHALA heeft u per product een ruime keuze in kleur en maatvoering, zo passen de kantoormeubelen mooi bij de bestaande of gewenste uitstraling.

Ergonomische kantoorinrichting van GHALA

Het fundament van iedere organisatie is een ergonomische kantoorinrichting. Het kantoormeubilair heeft namelijk direct invloed op het welzijn van medewerkers. Verouderde kantoormeubelen kunnen tot fysieke klachten bij medewerkers leiden, met alle gevolgen van dien. GHALA begrijpt hoe belangrijk een ergonomische kantoorinrichting is. Door te investeren in een duurzame en ergonomische werkplek kan veel ellende worden voorkomen. Niet alleen draagt een goed ingerichte werkplek bij aan het werkplezier, het voorkomt ook ziekteverzuim. Vooral het afwisselen van staand en zittend werken heeft veel voordelen ten opzichte van zittend werken. Op zoek naar een zit-sta bureau? GHALA heeft elektrisch verstelbare bureaus in het assortiment, eenvoudig en voordelig online te bestellen in onze webshop.

Contact met GHALA

GHALA levert naast een diversiteit aan kantoormeubelen ook aantrekkelijk geprijsd onderwijsmeubilair zoals schoolkluisjes en kantinemeubilair. Heeft u niet gevonden wat u zocht of bent u op zoek naar een variant? Neemt u contact met ons op, onze specialist heeft voor elke vraag een oplossing! We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van bedrijfsmeubilair een aardige opgave lijkt, en dat is het ook!, maar GHALA helpt u graag mee. Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring met bedrijfsinrichting. En met die ervaring weten we wat werkt en wat niet werkt. Wij ontzorgen u graag volledig als het gaat om de bedrijfsinrichting. Onze specialisten adviseren u graag over een passende inrichting voor uw bedrijfsruimte. Laat u verrassen door onze grote kennis  en neem contact met ons op! Wij komen graag met u meekijken op locatie en u bent ook meer dan welkom in onze showroom in Apeldoorn. Wij zijn persoonlijk bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze kantoor- en bedrijfsinrichting voor in uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.