• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Garderobe inrichting

Garderobe inrichting

Nieuwe garderobe inrichting

Een bedrijfsruimte inrichten kan een hele klus zijn. Er dient niet alleen rekening gehouden worden met functionele eisen zoals temperatuur, verlichting, stroom- en internetaansluitingen, er moet ook gezorgd worden dat het interieur en meubilair past bij de werkzaamheden en de stijl van uw bedrijf. Bent u op zoek naar ergonomische, duurzame en praktische bedrijfsinrichting? GHALA helpt u graag verder! GHALA is al vele jaren een professionele, ervaren en toonaangevende aanbieder van bedrijfsinrichting. Tel daar een goed gevulde webshop en een grote showroom bij op en het totaalplaatje is compleet! 

Maatwerk garderobe inrichting

Bedrijfsinrichting is meer dan alleen het meubilair waaraan en waarmee gewerkt wordt. Het is een weerspiegeling van uw organisatie. De uitstraling van elke ruimte in uw bedrijf is dan ook echt wel belangrijk. Maar, uw bedrijf is meer dan alleen een visitekaartje voor klanten, gasten en bezoekers: het is zeker ook een plek waar u een prettige werkomgeving wilt creëren voor uw personeel. Een plek waar men zich thuis voelt en waar men op een praktische en efficiënte manier het werk kan doen. Met een professionele en ergonomische bedrijfsinrichting zorgt u tevens voor een veilige en gezonde werkplek voor uw medewerkers en bezoekers. Verantwoorde en passende inrichting is dan ook van groot belang. Bij GHALA kijken we, samen met u, naar deze én andere aspecten van uw bedrijfsinrichting. Bij GHALA bedrijfsinrichting vindt u een breed scala aan verschillende soorten kantoormeubelen, kasten en andere opberg-oplossingen. Voor kantoorinrichting en archiefinrichting tot werkplaatsinrichting, garderobe-inrichting en kantine-inrichting: bij GHALA vindt u alle meubilair voor elke bedrijfsruimte.

Garderobe inrichting kopen bij GHALA

Het voornaamste doel van een bedrijfsruimte inrichten is het creëren van een comfortabele, prettige en inspirerende omgeving voor werknemers. Dit is van belang voor de productiviteit maar zeker ook voor de concentratie en werksfeer. Om efficiëntie na te streven is het heel belangrijk om van tevoren een goed overzicht te hebben van de verschillende bedrijfsruimtes, de functies ervan en hun afmetingen. Of een bedrijfsruimte nu groot of klein is, maakt voor de efficiëntie niet uit, maar de ruimte moet wel altijd voldoende daglicht en juiste verlichting hebben. De verdeling van het meubilair is ook belangrijk, en vergeet daarbij de looppaden en de afmeting daarvan ook niet, want zo kan de hele ruimte optimaal worden benut. Denkt u ook aan een passende ruimte waar even rust en pauze genomen kan worden? 

Contact met GHALA

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van uw garderobe inrichting een aardige opgave lijkt maar GHALA helpt u daar graag mee. Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring. Onze specialisten adviseren u graag over een passende inrichting voor uw garderoberuimte. Laat u verrassen door onze grote kennis  en neem contact met ons op! Wij komen graag bij kijken op locatie en u bent ook meer dan welkom in onze showroom in Apeldoorn. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze kantoor- en bedrijfsinrichting voor in uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.