• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Trappensteekwagens

Trappensteekwagens

De trappen steekwagen is al jarenlang een belangrijk en onmisbaar hulpmiddel in vele branches. GHALA biedt een breed assortiment trappensteekwagens voor gebruik in elke toepassing. Met een GHALA trappensteekwagen wordt vervoer en verhuizen een stuk aangenamer! Voor industrie en handel, verhuisbedrijf en privé.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Trappenwagens kopen

Onze trappenwagen, ook wel traploper of trappen steekwagen genoemd, is een kantelbare kar die ideaal is voor het vervoeren van ladingen op trappen, over drempels of over stoepranden. De trapsteekwagen heeft robuuste wielen die zonder moeite verschillende hoogtes overbruggen. Hierdoor is het mogelijk om materialen eenvoudig te vervoeren zonder al te veel te moeten tillen en sjouwen. De wielen rijden gelijkmatig over de treden van de trap en ook de uitstekende wielen laten zich belasten. Dit is handig in geval van transport van zware kratten, dozen en meubels. Het is ook een perfecte oplossing voor een verhuizing, bijvoorbeeld om met verhuisdozen, een wasmachine of een koelkast de trap op of af te komen naar de zolder of de kelder. Tevens zijn trapsteekwagens ideaal voor het gebruik in vrachtwagens, bedrijfsbussen en caddies. Onze trappen wagens nemen weinig plaats in en zijn een handig hulpmiddel voor onderweg bij het in- en uitladen van de laadruimte.

Veilige trappensteekwagens van GHALA

De trappenwagens hebben veiligheidshandgrepen van hoogwaardige kunststof, zo worden uw handen beschermd tijdens het transport. Het stevige stalen frame en de hoogwaardige massief rubberen wielen met rollagers zorgen voor de stabiliteit van onze duurzame trapsteekwagen en hierdoor is een hoge belasting mogelijk. De trapsteekwagen zijn gemakkelijk te hanteren, licht wendbaar en geruisloos.

Multifunctionele trapsteekwagen online

Optioneel zijn er zijn een paar luchtbanden bij te bestellen die aan de wagen gehangen kunnen worden. Deze kunnen door middel van een borgpen eenvoudig met de massieve rubberen wielen gewisseld worden. Zo is de trappenwagen in een mum van tijd omgebouwd tot steekwagen. Multifunctioneel! De trappenwagens hebben aangelaste ogen voor het aanbrengen van spanbanden. Bij gebruik daarvan staat uw lading nog stabieler en veiliger, en deze accessoires zijn ook bij ons te bestellen. Tegen meerprijs kan een opklapbare steekplaat geleverd worden, zo kan de trapsteekwagen nog compacter opgeborgen worden in uw magazijn of schuur. Kunststof clips ter bescherming van de goederen en extra draagbeugels vindt u ook bij ons. Het staalwerk is gepoedercoat in de kleur gentiaanblauw, RAL 5010. Zonder meerprijs zijn nog 9 andere kleuren leverbaar. De eigenschappen van hoge kwaliteit en belastbaarheid maken onze trapsteekwagen het perfecte kleine transportmiddel, voor zowel huishoudelijk als industrieel en zakelijk gebruik.

Is een steekwagen toch niet het interne transportmiddel waar u naar op zoek bent? Wij hebben ook steekwagens, magazijnwagens en dollies, kijk gerust verder!

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.