• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Bandenwagens

Bandenwagens

Hier vindt u onze robuuste en wendbare bandenwagens voor het veilig verplaatsen en opslaan van banden in werkplaats en garage. Wij hebben bandenwagens in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

 1. Bandenwagen
  Bandenwagen met 1 etage
  € 494,21 € 597,99
 2. transportwagen voor banden bandenwagen
  Rollers met bandenstelling
  € 580,66 € 702,60
 3. Bandenwagen met twee etages
  Bandenwagen met twee etages
  € 647,53 € 783,51
 4. Bandentransportwagen met 2 treden
  Bandentransportwagen met twee treden
  € 1.366,82 € 1.653,85
per pagina

Bandenwagen kopen

GHALA bandenwagens zijn uitermate geschikt voor het veilig vervoeren en het tijdelijk of juist langdurig opslaan van autobanden. Een wielenset weeg toch al gauw 100 kg en dat maakt het verplaatsen er niet eenvoudiger op. Of toch wel? Het robuuste frame van de GHALA bandenwagen maakt het mogelijk wielen en bandensets te verplaatsen zonder al te grote fysieke inspanning. De bandenwagens zijn voorzien van luchtbanden en die kunnen op alle oppervlakken worden gebruikt. Onze bandenwagens besparen u niet alleen heel veel tijd, maar ook vervelende rugklachten.

Veelzijdige bandenwagens

Onze banden opslagsystemen zijn zeer geschikt voor (intern) vervoer in de automotive industrie en garagebedrijven. Daarnaast kunnen ze zeer zeker ook worden gebruikt door particulieren. Voor het verplaatsen van banden maar ook voor de opslag van zomerbanden en winterbanden. De bandenwagens zijn flexibel in gebruik. Ze worden ongemonteerd en compact aangeleverd en de buizenetages zijn in een raster te verstellen. Voortaan is uw garage of werkplaats netjes en heeft u geen last meer van rondslingerende banden. Onze bandenrekken zijn sterk genoeg om uw autobanden inclusief velgen op te bergen. Dit heeft het grote voordeel dat uw autobanden in veel betere conditie blijven.

Rollers met bandenstelling

Dit is de eenvoudige oplossing voor een mobiele bandenhandling. Onze bandenstellingen hebben een solide gelaste staalconstructie bestaande uit rechthoekige buizen. De bandenwagens hebben 2 wendbare zwenk- en 2 bokwielen, het zijn TPE-banden wiel-ø 125 mm, met kogellagers zwenkwielen met vastzetters volgens EN 1757-3. De bandenstelling heeft 2 verzinkte voorraad-etages met een draagvermogen per etage 150 kg.

Buiten topkwaliteit bandenwagens voor het opslaan en transporteren van autobanden hebben wij vele andere interne transportmiddelen. Kijk bijvoorbeeld naar onze gasflessenwagens, platenkarren en werkplaatswagens. Tevens hebben wij stellingen en metalen rekken, milieukasten en werkbanken in ons assortiment. Uw totale werkplaatsinrichting bestelt u bij GHALA!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.