• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Wasverzamelaars

Wasverzamelaars

Met behulp van een GHALA wasverzamelaar kunt u gemakkelijk was verzamelen, sorteren, en verplaatsen. Wasverzamelaars met 1. 2, 3 , 4 of 5 klemringen zijn mogelijk. Met toewijding, knowhow en creativiteit leveren we verschillende mobiele functionele wasverzamelaars die het dagelijkse werk in bijvoorbeeld hotels, zorginstellingen en ziekenhuizen vereenvoudigen en optimaliseren. Voor een wasverzamelaar bent u bij ons op de juiste plek. Welke het beste bij u past, kiest u uiteraard zelf.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Wasverzamelaar Compact
  Wasverzamelaar Compact serie
  Vanaf € 245,00 € 296,45
 2. Wasverzamelaar Compact plus 1, 2, 3, 4 of 5 vaks. Roestvast staal. Roestvrij, RVS.
  Wasverzamelaar Compact Plus serie
  Vanaf € 296,50 € 358,77
per pagina

Wasverzamelaars kopen

Onze roestvrijstalen wasverzamelaars kenmerken zich door een compact en mooi design en zijn geschikt voor het verzamelen van alle vuile was en wasgoed binnen een organisatie. We hebben 1-voudige tot 5-voudige wasverzamelaars in verschillende uitvoeringen. Groot voordeel is dat deze wasverzamelwagens door de slimme constructie uw wanden niet meer kunnen beschadigen. Door de constructie met scharnierende deksels (optioneel) hoeft u niet meer zoals voorheen voorzieningen of afstandhouders te maken op de muur. Het uitgekiende ontwerp voorkomt beschadiging.

Efficiënt sorteren met een wasverzamelaar

We zien steeds vaker dat vuil, maar ook wasgoed, al op de plaats van inname wordt gescheiden. Alle wasverzamelaars zijn geschikt voor textielzakken, wasserijnetten en plastic afvalzakken. Ze zijn ook verkrijgbaar als wandcollector of ophangsysteem. U kunt kiezen voor een uitvoering met of zonder duwbeugel en wel of geen deksel. Een deksel voorkomt dat muffe en nare geuren vrijkomen. Deze deksel en de klemringen van de waskar kunnen in verschillende kleuren worden besteld. Met een gekleurd deksel kan er eenvoudig verschil worden gemaakt tussen verschillende kleuren en soorten textiel, en zo kunt u efficiënt de was sorteren met een gebruiksvriendelijke wasverzamelaar. Onze wasverzamelaars zijn een praktische aanvulling in de kleedruimte of garderoberuimte van ziekenhuizen, de voedselindustrie, fabrieken, laboratoria, werkplaatsen en kantines.

Ergonomisch en praktische wasverzamelaar

De wasverzamelaar van RVS is voorzien van een rondom gelast frame en is goed reinigbaar met alle standaard reinigingsproducten. Functioneel, duurzaam en erg hygiënisch. Roestvorming is namelijk niet mogelijk. Onze wasverzamelaars zijn allemaal gemaakt van een gepolijst frame met rondom gelaste buisverbindingen en 4 lichtlopende wielen, waarvan 2 wielen met stop. Door het handige ophangsysteem klemmen de zakken zich vast, zodat de waszakken ongeacht hun gewicht niet uit de bevestiging glijden. Hierdoor kan er heel effectief was verzameld worden.

Overige wasverzamelaars

Naast de wastrolleys hebben wij ook wasverzamelkasten in ons assortiment. Onze robuuste, stabiele en stalen wasverzamelkasten brengen overzicht en orde, en zijn geschikt voor dagelijks gebruik. De kast neemt weinig ruimte in beslag maar heeft toch een hoge opslagcapaciteit. Vuil wasgoed kan heel eenvoudig door de facilitaire dienst, de conciërge of de kledingbeheerder worden ingenomen. Heeft u nog andere wensen? Neemt u contact met ons op, we kunnen nog veel meer zorgmeubelen leveren. We adviseren u graag!

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.