• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Vakkenkasten

Vakkenkasten

GHALA heeft vakkenkasten in vele soorten en maten. Een vakkenkast geeft persoonlijke spullen een veilige plek achter een afgesloten deur en brengt rust en overzicht in de ruimte. Onze vakkenkasten zijn in vele kleuren leverbaar en de slotmogelijkheden zijn eindeloos. Bij GHALA vindt u dé geschikte vakkenkast!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 49

Van hoog naar laag sorteren
 1. houten vakkenkast
  Vakkenkast op poten en 3 vakken met houten deuren S3500 Evolo
  • Meerdere kleuren
  • Veel kastopties
  • Houten deuren
  Vanaf € 394,55 € 477,41
 2. vakkenkast houten deuren
  Vakkenkast op sokkel en 3 vakken boven elkaar met houten deuren S3500 Evolo
  • Meerdere kleuren
  • Houten deuren
  Vanaf € 413,41 € 500,23
 3. vakkenkast houten deuren
  Vakkenkast met poten en 4 vakken boven elkaar met houten deuren S3500 Evolo
  • Meerdere kleuren
  • Houten deuren
  Vanaf € 472,88 € 572,18
per pagina

Veelzijdige vakkenkasten kopen bij GHALA

Leerlingen, studenten, bezoekers en werknemers bergen hun persoonlijke spullen eenvoudig en veilig op in onze vakkenkasten. Een student bergt zijn of haar tas op in de pauze, en in het begin van de winkel kunnen leerlingen hun schooltas kwijt in de kast met vakken als ze een broodje gaan kopen tijdens een tussenuur. Een bezoeker van het museum of de beurs bergt zijn of haar jas en tas er veilig in op, men hoeft zo niet te sjouwen en kan zorgeloos rondkijken. Hoe fijn is het dat men na een dag winkelen rustig kan gaan zitten en genieten in het restaurant zonder op zijn of haar tas met net gekochte spullen te hoeven letten!

GHALA vakken kasten passen altijd

Zoveel verschillende wensen aangaande vakkenkasten, zoveel verschillende uitvoeringen vakkenkasten bestaan er. Wij hebben een uitgebreid assortiment en door de verschillende vak-afmetingen is er altijd een passende vakkenkast te vinden. We hebben vakkenkasten met kleine maar ook met grote lockers. Voor bijvoorbeeld een helm, of een grote schooltas. Van een kast met vakken met 1 kolom, tot vele lockers in 1 kast waar u eventueel een lockerwand mee kunt creëren. We hebben vakken kasten op pootjes of op een gesloten sokkel. De vakken hebben deuren van staal, plexiglas of hout: bij GHALA vindt u het allemaal. Een vakkenkast met transparante deuren of kijkvenster is ideaal voor het makkelijk bekijken van de inhoud en een vakkenkast met houten deuren heeft een luxere uitstraling. Onze kasten met vakken zijn in vele verschillende kleuren leverbaar. Door het kiezen van een kleur gelijk aan die van de ruimte, of juist voor een contrasterende kleur, creëert u de juiste sfeer en laat u de vakkenkasten mooi integreren in de ruimte.

Veilig opbergen in een GHALA vakken kast

Door te kijken wie er gebruik maakt van de vakkenkasten, wat er opgeborgen dient te worden en wie de vakken beheert kunt u precies de juiste vakmaat én het juiste lockerslot kiezen. Is er tijd en geld voor een sleuteladministratie of juist niet, is er toezicht of niet en dient het gebruik van de vakken kasten wellicht uitgelezen worden? Onze vakkenkasten kunnen worden uitgevoerd met alle soorten lockersloten. Van het alom bekende cilinderslot met de 2 sleutels of een mechanisch cijferslot tot en met een muntslot, een elektronisch pincodeslot en een elektronisch RFID slot.

Buiten onze hoge vakkenkasten leveren wij ook de lage lockerkasten, laptoplockers, schoolkluisjes en postvakkenkasten.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.