• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice
Kunststof stellingkasten

Kunststof stellingkasten

GHALA kunststof stellingkasten voldoen aan de hoogste HACCP eisen. Het kunststof rek is cadmiumvrij, roest- en vochtbestendig, voedingsmiddelengeschikt en onderhoudsvrij. De temperatuursbestendigheid van de kunststof stelling is -40 tot +80 graden. De niveaus van het kunststof rek zijn eventueel af te dekken met kunststof afdekplaten. Onze kunststof stellingkasten zijn onder andere geschikt voor koelcellen. In dezelfde uitvoeringen leveren wij ook de Gastro stellingen welke zijn uit te voeren met diverse bakken en schalen. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Kunststof stelling
  Kunststof rek K100
  • 5184 uitvoeringen!!
  • Bepaal zelf H x B x D
  • Geschikt voor -40 °C tot +80 °C
  Vanaf € 232,62 € 281,47
 2. Kunststof ballenrek met vijf niveau's
  Kunststof ballenrek
  • 5 niveaus
  • Kunststof
  • Vochtbestendig
  • Chloorbestendig
  € 293,49 € 355,12
per pagina

Functionele kunststof stellingkastenkopen

GHALA is de distributeur in de BeNeLux van volledig kunststof opslagsystemen voor een breed toepassingsgebied. Vooral daar waar hygiëne vereist wordt bieden we de oplossing met een duurzaam, flexibel, functioneel en uniek concept. Onze opbergrekken zijn uiterst flexibel in maatvoering en hebben geen hoogt ebeperking. Naast een uitgebreid programma met standaard afmetingen zijn er talrijke variatie- en uitbreidingsmogelijkheden. De kunststof stellingkasten kunnen ook op maat geleverd worden dit heeft geen overdreven kostenverhoging of lange levertijd tot gevolg. Kijkt u maar eens verder bij onze kunststof rekken op onze site.

Sectoren voor kunststof stellingkasten

De toepassingsgebieden van ons opbergrek van kunststof zijn te vinden binnen verschillende sectoren. Denk aan de sectoren Food, Horeca, Recreatie, Nautisch, Zorg en Uitvaart. Vakmensen ondervinden dagelijks het gemak en voordeel van de unieke eigenschappen van onze kunststof stellingen.

Duurzame kunststof stellingen voor Horeca / Gastro

De hoogwaardige kunststof opbergrekken, maar ook de bakkenwagens en schalenwagens etc. zijn allen voedingsmiddelen geschikt en hebben een ongekend lange levensduur. Het kunststof materiaal in onze kunststof stellingkasten is goed en makkelijk schoon te houden en corrodeert niet. Hiermee sluiten de kunststof opslagsystemen perfect aan bij de richtlijnen van de HACCP regelgeving. Daarnaast is het kunststof uiterst sterk en stabiel, doch licht in gewicht. De temperatuurbestendigheid is hoog, de rekken kunnen toegepast worden in omgevingen met temperaturen tot -40 graden. Uitermate geschikt voor de opslag in koelcellen. Ook in warme omgevingen kunnen onze kunststof stellingkasten toegepast worden: ze zijn geschikt tot +80 graden.

De kunststof rekken fabriek

De fabrieken beschikken over moderne machines, die in eigen regie worden ontwikkeld. Er wordt permanent aandacht besteed aan nieuwe productieontwikkelingen met als doel om de kwaliteit en prijs te waarborgen. En het assortiment breidt zich steeds verder uit. Het totale proces van offerte tot en met productie alsmede het logistieke traject, wordt uitgevoerd overeenkomstig het kwaliteitszorgsysteem ISO 9001. Daarnaast is het TUV- certificaat een waarborg voor beproefde zekerheid en veiligheid. De producten worden al 45 jaar op de markt gebracht en beschikken over een onverwoestbare betrouwbaarheid. Als bevestiging daarvan wordt met trots het Original Dutch Design kwaliteitsstempel gevoerd. Kwaliteit, creativiteit, flexibiliteit, functionaliteit en duurzaamheid zijn de pijlers van de producten welke door GHALA geleverd worden.

Indien u liever metalen rekken of houten stellingkasten zoekt dan leveren wij die uiteraard ook!

 

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.