Z-garderobekast Premium

Vanaf € 144,00 € 174,24
Dit product is op voorraad

Ruimte te kort, maar wel garderobekasten nodig? Dan biedt deze Z-garderobekast van GHALA uitkomst! Deze Z-garderobekast biedt opslagruimte voor uw medewerkers in beperkte en kleine krappe garderoberuimtes. Door de speciale indeling beschikt elke gebruiker over een volwaardige hang/leg garderobe afdeling.

* Verplichte velden

of


 Vraag gerust een offerte aan, wij doen ons best om offertes binnen 2 werkdagen te versturen.

SKU
THL 180-x.x
Details

Deze Z-garderobekast heeft een volledig gelaste stalen constructie en is afgewerkt met een krasvaste poedercoating. Standaard is de garderobekast uitgevoerd met unieke cilindersloten met elk 2 sleutels, tevens kunt u kiezen voor een valvergrendeling.

In deze Z-garderobekast heeft u dubbel zoveel ophangcapaciteit voor lange kledingstukken bij beperkte ruimte. De deuren zijn naar elkaar toeslaand en voorzien van een omegaprofiel dat zorgt voor extra stabiliteit. De Z-deuren zijn voorzien van een RVS veerscharnier, en kunnen 110 graden worden geopend waardoor de kast extra toegankelijk is.

De deuren zijn voorzien van stootdoppen wat zorgt voor een gedempte sluiting. De deuren zijn voorzien van een gestanst nummerhouder. De achterzijde van de Z-garderobekast is standaard voorzien van perforatie waardoor een prima ventilatie gewaarborgd is. De Z-garderobekasten zijn eenvoudig te reinigen dankzij de vlakke bodem. Standaard zijn de kasten voorzien van koppelgaten.

Heeft u vragen over het samenstellen van uw Z-garderobekast?

Of over ruimtebesparende opbergoplossingen? Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Wij zijn u graag van dienst.

Chat met GHALA

Aanvullende informatie
Meer informatie
Hoogte (mm) 1800
Diepte (mm) 500
Materiaal deuren Staal
Soort perforatie deuren Gaatjes patroon
Indeling Kledingroede
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Z-garderobekast Premium
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn
Z-garderobekast Premium

Z-garderobekast Premium

Vanaf € 144,00 € 174,24
Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.