• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice

Apotheek Lockers

24/7 bereikbaarheid is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij, en snel en efficiënt lijken de norm. Mensen willen nergens te lang wachten, ook niet bij hun apotheek. De wens van de klant is de mogelijkheid te allen tijde snel hun recept op te kunnen halen. Overdag tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds, in het weekend of desnoods midden in de nacht. Uw wens is optimale service verlenen én aan deze nieuwe vraag van de klant voldoen. Met de GHALA CureSafe Medicijn Afhaal Lockers kan dit. En zo houdt ú meer tijd over aan de balie, voor persoonlijk contact en de echte zorggesprekken.

Apotheeklockers

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze CureSafe apotheekkasten en apotheek lockers of andere producten en diensten voor in uw apotheek? Wij zijn u graag van dienst. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Een veilige afhaal kluis voor iedere apotheek

De recepten/medicijnen kunnen 24/7 opgehaald worden zonder tussenkomst van een medewerker. Overbodige contacten met medewerkers en de overige klanten binnen uw apotheek worden hiermee vermeden. Door gebruik te maken van een QR-code scanner hoeft ook de lockerwand nagenoeg niet aangeraakt te worden. Uw klant scant de QR-code op zijn/haar smartphone bij de QR-code scanner en het betreffende lockerdeurtje springt open. Men hoeft alleen het deurtje van het apotheek kluisje iets verder te openen voor het uitnemen van de verpakking. Door de gladde afwerking van de lockerwanden en deurtjes is het oppervlak eenvoudig te reinigen. De afhaal lockers kunnen inpandig geplaatst worden en zijn volledig geautomatiseerd. Daarom is het veilig en gecontroleerd. Na plaatsing ontvangen uw medewerkers instructie en kunnen zij het systeem binnen een dag gebruiken. U heeft 100% zekerheid dat het juiste recept bij uw klant terecht komt want het hele proces van medicatie inleggen en ophalen is hier namelijk op ingericht. U kunt altijd zien waar het recept is en wat ermee is gebeurd. Door de diverse vakmaten is CureSafe een flexibel apotheek kluisjes systeem wat door u zelf naar wens samen te stellen is.

Apotheek lockers koppelen met elk informatiesysteem

De volgende koppelingen zijn standaard beschikbaar: Pharmacom, Recept Locatie, Loxis en APRO.

Het Locker Management Systeem kan On-Premises geïnstalleerd worden of in een SaaS omgeving functioneren.

Maakt u gebruik van een ander apotheek informatiesysteem? Informeer dan naar onze mogelijkheid om hiermee te koppelen. Zodra de medicatie in de locker is geplaatst ontvangt uw klant per sms of email de afhaalcode, dit kan een pincode zijn maar ook een QR-code. Deze afhaalcode verschaft toegang tot de lockerruimte en de locker. Via statistieken heeft u inzicht in het gebruik van de lockers. Uitgifte van de handverkoop artikelen kunt u ook via de CureSafe apotheek lockers laten lopen. Maakt u gebruik van een webshop? Hiervoor is de koppeling naar het betaalplatform aanwezig om de klanten vooraf online te laten betalen. De bestelling kan daarna uit de locker opgehaald worden. Een voorwaarde voor deze betaaloplossing is dat uw lockers in de SaaS-omgeving draaien.

Als apotheek heeft u de keuze om recepten behorende bij 1 gezin samen in 1 locker te plaatsen. Al dan niet met eventuele handverkoop artikelen.

In de meeste gevallen is een storing “remote” (op afstand) voor u op te lossen. Bij aanschaf van een apotheek kluisjes systeem bestaat tevens de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten.

Waarom kiezen voor een GHALA apotheek afhaalsysteem?

 • Verbetering van de service met betrekking tot medicijnuitgifte.
 • Helder inzicht in de status van het recept.
 • Flexibel apotheek kluisjes systeem door een keuze uit diverse vakmaten.
 • Meer tijd voor persoonlijk contact aan de balie door uw medewerker(s).
 • Recepten kunnen 24/7 opgehaald worden.
 • Mogelijkheid om medicatie voor meerdere gezinsleden in 1 vak te plaatsen.
 • Kostenbesparend.
 • U kunt uw openingstijden inkorten of (op zaterdag bijvoorbeeld) zelfs afschaffen.
 • De wachttijden aan de balie worden korter.
 • De werkdruk voor uw personeel neemt af.
 • Mogelijkheid tot koppeling naar betaalplatform bij SaaS-oplossing.

Onze basisuitvoering apotheek kluizen

Elke CureSafe basisunit bestaat uit een lockeropstelling van 36 uitgiftevakken en 1 techniekvak. Dit vak is voorzien van een touchscreen voor het bedienen van de lockers. Via dit bedieningsscherm kan, in combinatie met een barcodescanner, de apotheekmedewerker de medicatie in de lockers plaatsen. De klant geeft op het touchscreen de ontvangen afhaalcode in of scant de QR-code. Onder de  touchscreen is, afhankelijk van uw wens, een barcodelezer of een combi van barcodelezer met QR-code geplaatst.

Afmetingen basisunit:

 • Hoogte: 1.900 mm.
 • Breedte: 1.250 mm.
 • Diepte: 300 of 400 mm. naar keuze
 • Aantal vakken: 36
 • Bruto vakmaten (hxbxd): 150 x 300 x 300/400 mm

De basisunit is desgewenst later uit te breiden met extra vakken welke in verschillende afmetingen leverbaar zijn. Neemt u voor deze specificaties contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze CureSafe apotheekkasten en apotheek lockers of andere producten en diensten voor in uw apotheek? Wij zijn u graag van dienst. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.