Apotheek Lockers

24/7 bereikbaarheid is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij, en snel en efficiënt lijken de norm. Mensen willen nergens te lang wachten, ook niet bij hun apotheek. De wens van de klant is de mogelijkheid te allen tijde snel hun medicatie op te kunnen halen. Overdag tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds, in het weekend of desnoods midden in de nacht. Uw wens is optimale service verlenen én aan deze nieuwe vraag van de klant voldoen. Met de GHALA CureSafe Medicijn Afhaal Lockers kan dit. En zo houdt ú meer tijd over aan de balie, voor persoonlijk contact en de echte zorggesprekken.


 • 24/7 BEREIKBAARHEID MET

  CureSafe Medicijn Afhaal Lockers

  Ontzorg uw klanten, én uzelf

  MEER WETEN?
 

Een veilige afhaal kluis voor iedere apotheek

De afhaal lockers kunnen inpandig geplaatst worden en zijn volledig geautomatiseerd. Daarom is het veilig en gecontroleerd. Na plaatsing ontvangen uw medewerkers instructie en kunnen zij het systeem binnen een dag gebruiken. U heeft 100% zekerheid dat het juiste recept bij uw klant terecht komt want het hele proces van medicatie inleggen en ophalen is hier namelijk op ingericht. U kunt altijd zien waar het recept is en wat ermee is gebeurd. Door de diverse vakmaten is CureSafe een flexibel apotheek locker systeem wat door u zelf naar wens samen te stellen is.

Apotheek lockers koppelen met elk informatiesysteem

De koppeling naar “Recept Locatie” van ApotheekPartners is standaard beschikbaar. Maakt u gebruik van een ander apotheek informatiesysteem? Dan is koppeling uiteraard mogelijk!

Zodra de medicatie in de locker is geplaatst ontvangt uw klant per sms of email de afhaalcode. Deze afhaalcode verschaft toegang tot de lockerruimte en de locker om het recept op te halen. Zo nodig maken wij een koppeling naar het alarm of de verlichting in de ruimte waar de lockers staan opgesteld. Via statistieken heeft u inzicht in het gebruik van de lockers. Uitgifte van de handverkoop artikelen kunt u ook via de CureSafe apotheek lockers laten lopen. Maakt u gebruik van een webshop? Hiervoor is de koppeling naar het betalingsplatform aanwezig om de klanten vooraf online te laten betalen. De bestelling kan daarna uit de locker opgehaald worden. In de meeste gevallen is een storing “remote” (op afstand) voor u op te lossen. Bij aanschaf bestaat tevens de mogelijkheid een onderhoudscontract af te sluiten.

Onze basisuitvoering apotheek kluizen

Elke CureSafe basisunit bestaat uit een lockeropstelling van 36 uitgiftevakken en 1 techniekvak. Dit vak is voorzien van een touchscreen voor het bedienen van de lockers. Via dit bedieningsscherm kan de medicatie door de apotheekmedewerker in de lockers geplaatst worden. De klant geeft op het touchscreen de ontvangen afhaalcode in. Onder de touchscreen is een barcodelezer geplaatst.

Afmetingen basisunit:

 • Hoogte: 1.850 mm.
 • Breedte: 1.236 mm.
 • Diepte: 400 mm.
 • Aantal vakken: 36
 • Bruto vakmaten (hxbxd): 150 x 300 x 400 mm

De basisunit is desgewenst later uit te breiden met extra vakken welke in verschillende afmetingen leverbaar zijn. Neemt u voor deze specificaties contact met ons op.

Waarom kiezen voor een GHALA apotheek kluis?

 • Verbetering van de service van medicijnuitgifte.
 • Receptoverzicht.
 • Flexibel systeem door een keuze uit diverse vakmaten.
 • Meer tijd voor de medewerker voor persoonlijk contact aan de balie.
 • Medicijn kunnen 24/7 opgehaald worden.
 • Kostenbesparend.
 • U kunt uw openingstijden inkorten of op zaterdag bijvoorbeeld zelfs afschaffen.
 • De wachttijden aan de balie worden korter.
 • De werkdruk voor uw personeel neemt af.
 • Mogelijkheid tot koppeling naar betalingsplatform.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze CureSafe medicijnuitgiftekasten en apotheek kluizen of andere producten en diensten voor in uw apotheek? Wij zijn u graag van dienst. Neem eens contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.