• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice

Garderobe inrichting

Nieuwe garderobe inrichting

De inrichting van een garderoberuimte is een belangrijk onderdeel voor een bedrijf of organisatie. Niet alleen hebben jassen een plek nodig om netjes opgehangen te worden; ook tassen en persoonlijke items moeten een plek kunnen krijgen in de garderobe. Voor werknemers, maar ook voor bezoekers en gasten van bijvoorbeeld een openbare ruimte. Een passende en uitnodigende uitstraling is ook zeer belangrijk. GHALA biedt en complete en nieuwe garderobe inrichting voor het bedrijf, school, vereniging, schouwburg, gemeentehuis, theater, poppodium, museum, ziekenhuis, gerechtsgebouw en buurthuis. Wij leveren onder andere kapstokken, garderoberekken, zitbanken, garderobekasten, vakkenkasten, schoenenberging en overig meubilair zoals telefoonlockers en laptoplockers.

Maatwerk garderobe inrichting

Garderobe-inrichting is afhankelijk van het gebruik en de afmeting van de ruimte, iedere garderoberuimte heeft zo zijn eigen specifieke eisen. Daarnaast is het een vereiste dat de routing logisch en overzichtelijk is, zodat er een snelle doorloop plaatsvindt. Kapstokken, garderoberekken, tassenrekken, zitbanken, (elektronisch) afsluitbare vakkenkasten en lockers maken uw garderobe samen tot een goed werkend geheel. Wij adviseren u graag bij de keuze van uw professionele garderobe-inrichting. Gaat het bijvoorbeeld om de garderobe in een openbaar zwembad dan zijn er hele andere eisen als in een luxe spa of sauna. Een schouwburg en museum hebben weer heel andere eisen dan een bedrijvencomplex, sportvereniging of een buurthuis. Hetzelfde geldt voor kapstokken en lage lockerkasten voor in de gang op een basisschool of als persoonlijke opbergruimte in de gezamenlijke kantoortuin. In onze goed gevulde webshop vindt u een groot aanbod aan garderobe inrichting. Bij GHALA vindt u de ultieme combinatie van praktische functionaliteit en tijdloos design. Wij bieden u een opbergoplossing op maat voor een handige inrichting die precies bij de behoeften en uw budget past. GHALA kan u ook helpen met advies over hoe u het beste uw garderobe in kunt richten. Denk bijvoorbeeld aan de meest logische looproute voor het personeel en de juiste breedte van de looppaden. Onze jarenlange ervaring op het gebied van inrichten op maat willen wij graag met u delen.

Garderobe inrichting kopen bij GHALA

Zoekt u een functionele en nette garderobe voor op kantoor of voor een andere locatie? GHALA biedt u verschillende mogelijkheden. Van een compleet garderobesysteem voor een school of sportvereniging met de wens om (grote sport- en rug-) tassen op te bergen in lockers, een garderobe van een openbare ruimte zoals een bibliotheek, of een kantoor waar zowel jassen opgeborgen dienen te worden en waar genoeg ruimte moet zijn om te zitten. Het is niet alleen belangrijk dat een garderobe functioneel en duurzaam is, het moet ook een nette en rustige uitstraling hebben. Zeker wanneer er klanten, bezoekers en gasten over de vloer komen zorgt een nette garderobe voor een professionele uitstraling. Ook voor locaties waar veel bezoekers komen zoals theaters, musea en poppodia bieden wij diverse functionele garderobes. Denk bijvoorbeeld aan een garderobesysteem met of zonder kledinghangers, waarbij ook garderobenummers uitgegeven worden. Geef uw opbergwensen door en GHALA zorgt voor de ideale garderobe inrichting! U ontvangt van ons een passende offerte en indien gewenst een verhelderende indelingstekening. Inmeten is ook geen probleem en natuurlijk geheel vrijblijvend! GHALA denkt graag met u mee. Wij zijn expert in garderobe inrichting en geven u graag een passend en vrijblijvend advies.

Contact met GHALA

We kunnen ons voorstellen dat het kiezen van uw garderobe inrichting een aardige opgave lijkt maar GHALA helpt u daar graag mee. Wij hebben al meer dan 70 jaar ervaring. Onze specialisten adviseren u graag over een passende inrichting voor uw garderoberuimte. Laat u verrassen door onze grote kennis  en neem contact met ons op! Wij komen graag bij kijken op locatie en u bent ook meer dan welkom in onze showroom in Apeldoorn. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze garderobeinrichting voor in uw bedrijf? Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.