• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Kapstokken met bank

Kapstokken met bank

Een kapstok met bank is een welkome aanvulling op de voorzieningen in een garderoberuimte, kleedkamer, wachtruimte of andere gemeenschappelijke bedrijfsruimte. Bij GHALA vind u een uitgebreid aanbod kapstokken met bank. Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw kapstok of garderobebank direct online.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kapstok met bank kopen

Een complete en verzorgde kleedkamer kenmerkt zich onder andere door duidelijke looplijnen richting douche en uitgang, overzichtelijk geplaatste opbergmeubelen en voldoende zitgelegenheid in de ruimte. Op deze manier heeft men voldoende plek om te kleden, en heeft privé kleding, werk- en sportkleding, sporttassen en verdere sportuitrusting elk hun eigen plaats. Rust en overzicht wordt  eenvoudig gecreëerd, de opgeruimde kleedruimte kan goed schoon gehouden worden en is tegelijkertijd overzichtelijk. GHALA kapstokken met bank voorzien in deze behoefte.

Kapstok met bankje op maat

Om de kleedkamer zo praktisch en efficiënt mogelijk in te delen zijn verschillende afmetingen van onze kapstok met banken verkrijgbaar. Zo kunt u de kleedruimte zo indelen dat het maximale aan zitruimte gecreëerd wordt. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen beschikbaar met een losse kapstok. Deze kapstok is dan zowel beschikbaar als onderdeel van de bank, of als een los product, zodat u deze zelf tegen de muur kunt monteren. Alle gewenste lengtes zijn leverbaar, u kunt de exacte maten aan ons doorgeven. Er worden deze speciale lengtes geen meerkosten berekend en de levertijden blijven kort!

Kapstokken met bank van GHALA

Het frame van onze banken met kapstok is gemaakt van een hoge kwaliteit staal. In combinatie met de houten gelakte planken of zitregels zorgt dit ervoor dat de banken geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik in garderoberuimte en kleedkamer. Een GHALA bank met kapstok is een duurzame aanschaf. Daar wij de productie in eigen beheer hebben is er altijd zicht op de korte levertijd en bieden wij onze kapstokken met bank tegen de laagst mogelijke prijs aan.

 

Buiten kapstokken met bank bieden wij ook andere kapstokken aan, zoals garderoberekken, staande kapstokken en wand garderobes

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.