• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
  • Grootste in Benelux
  • Advies op locatie
  • Sleutelservice +30.000 op voorraad
  • Professionele montageservice
Zwarte kapstokken

Zwarte kapstokken

Een kapstok in de hal of in de garderobe is geen overbodige luxe en een zwarte kapstok is onmisbaar in een (industrieel) interieur. Bij GHALA vindt u verschillende soorten zwarte kapstokken, en altijd voor een mooie prijs. Kies voor een staande kapstok, een wandgarderobe of een aantal wandhaken aan de muur. Kies voor een zwarte kapstok die het beste bij u en uw interieur past.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-16 van 20

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Groot aanbod zwarte kapstokken

In ons land weten we het nooit helemaal zeker met het weer en daarom gaan we niet altijd zomaar zonder jas naar buiten. Hang alle jassen netjes op aan een kapstok op kantoor of thuis wanneer u daar aan komt. Zo blijft de hal opgeruimd en overzichtelijk. Een vrijstaande kapstok in zwart kan in een grote ruimte een mooie eyecatcher zijn. Bovendien is zo’n staande kapstok flexibel te verplaatsen. Een wand garderobe neemt weinig ruimte in. Tip: hang er een aantal op verschillende hoogtes, zodat iedereen erbij kan.

Industriële zwarte kapstok kopen

Het is zeker slim om te kiezen voor een praktische kapstok die genoeg ruimte geeft om alle jassen op te hangen, maar verlies niet de industriële sfeer van de hal of de gang uit het oog. De kapstok of wandhaken zijn immers onderdeel hiervan en komen het mooiste uit wanneer er gekozen wordt voor zwarte kapstokken die passen bij die industriële sfeer.

Zwarte kapstokken op maat

Bij GHALA kunt u kiezen uit verschillende soorten kapstokken. Wij hebben zwarte kapstokken, maar ook zwarte wand garderobes of industriële stalen kapstokken. Deze combineren allemaal verrassend goed met verschillend meubilair en in verschillende ruimtes. Mochten de zwarte kapstokken niet helemaal naar uw wens zijn, of staat de juiste maat er niet bij, dan kunnen wij onze zwarte kapstokken geheel naar wens op maat maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of een passende offerte. U kunt onze zwarte kapstokken online bestellen en laten bezorgen. Ook kunt u er voor kiezen om de bestelling zelf op te halen.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.