• Lockers, kleedkamer- & magazijninrichting
 • Grootste in Benelux
 • Advies op locatie
 • Sleutelservice +30.000 op voorraad
 • Professionele montageservice

Gantner GAT ECO SIDE LOCK BLE

Elektronisch RFID slot voorzien van BLE (Bluetooth Low Energy). Dit Gantner GAT ECO SIDE LOCK BLE-slot is de ideale oplossing voor een rendabel, veilig en intuïtief elektronisch lockersysteem, zonder bekabeling, waarin persoonlijke bezittingen veilig opgeborgen kunnen worden. Daar het slot volledig in de locker is ingebouwd ontstaat een strakke en vlakke uitstraling zonder uitstekende delen op de deur. Zo is het slot bestand ook tegen vandalisme en voldoet het aan de hoge esthetische eisen.

Eigenschappen:

 • Instelbaar voor wisselende of vaste gebruikers, of verhuur.
 • De combi Relaxx Locker Management Software en de Keys uit de Eco-Basis set dragen bij aan eenvoudig lockermanagement.
 • Bediening d.m.v. MiFare RFID-gegevensdrager zoals personeelspas, tag en polsband. Daarnaast communiceert het slot met smartphones voorzien van NFC. Door de Mola App te installeren op uw smartphone kunt u eenvoudig en snel instellingen wijzigen. 
 • Elektronisch lockerslot met energiearme technologie werkend op 1x 5V Lithiumbatterij grootte AA.
 • Het slot kan in metalen, houten en HPL kasten ingebouwd worden. Tevens bestaat er een deurnok geschikt voor glazen deuECO Sice lock Gantnerren.
 • Het slot kan voorzien worden van een ontgrendelperiode, 8-10-12 uur na sluiting van het slot. Dit is volgens de countdown methode.
 • 2 jaar garantie.
 • Mechanische vergrendeling en ontgrendeling met gemotoriseerde vergrendelingspal voor de hoogste betrouwbaarheid.
 • Zodra het slot ingesteld staat op "persoonlijk gebruik" is de deur "push to close": zonder gegevensdrager kan deze dichtgedrukt worden.
 • De status van de locker (bezet/vrij) kan afgelezen worden aan het meerkleurig ledlampje: groen staat voor "vrij" en rood voor "bezet".
 • Het slot is voorzien van een goed hoorbaar alarm voor meer veiligheid.
 • Kast nummering door middel van een sticker.
 • Het intern geheugen slaat de laatste 150 reserveringen op.
 • Dit GAT ECO SIDE BLE slot slot kan geïntegreerd worden in een RFID-systeem voor toegang.

 

Bij de eerste aanschaf van dit slot is de Eco-Basis set voor de beheerder nodig om sloten te programmeren en te kunnen managen. De Eco-Basis set is inclusief MoLa App.

Eco-Basis set:

 • Éénmalige aanschaf.
 • Inclusief MoLa-App -> te downloaden na installatie.
 • Bestaande uit:

        3 Master Keys           Om tussentijds het slot te openen bij bijv. verlies personeelspas. De drie Master Keys worden ingelezen in het slot.

        1 Delete Master Key  Verwijdert de Master Keys uit het slot in geval van verlies Master Key.

        1 Programmeer Key  Bij programmering van de sloten d.m.v. een USB-kabel i.c.m. een laptop zet deze Key het slot in de programmeerstand en kunt u instellingen wijzigen.

        1 Batterij Key             Na vervanging batterijen deze Key aanbieden om timers en batterijmelding te resetten.

        1 Service Key             Voor opnieuw afstellen van de sensor in het slot.

        1 APP Key                  Met deze key activeert u de juiste site-Key (unieke code per locatie) in de MoLa-App.

 

MoLa App:

MoLA is een configuratie-app om de GAT ECO SIDE BLE lockersloten op batterijen op een praktische en mobiele manier aan te passen. De app werkt op NFC-technologie en is geschikt voor Android-toestellen. De MoLa APP biedt uiterst eenvoudige en handige configuratieopties. Beheerders van de sloten kunnen de instellingen wijzigen via hun smartphone zonder een extra notebook bij zich te moeten dragen. Door gebruik te maken van de MoLa APP bespaart u tijd en vermindert u de kosten om sloten/sluitsysteem te beheren. Bepaalde taken kunnen ook uitgevoerd worden wanneer de lockers gesloten zijn. MoLA biedt beheerders een nieuwe, handige en makkelijke manier om configuraties te wijzigen of het gebruik uit te lezen zonder vermindering van de veiligheid.

 • Configureer de lockers volgens uw wensen op ieder gewenst moment.
 • Controleer en wijzig de instellingen wanneer het u uitkomt.
 • Controleer de gebruiksfrequentie en -duur.

De app is beschikbaar in de App Store (Android)

 

GAT Relaxx Locker Management Software

Door de BLE functionaliteiten in het GAT ECO SIDE BLE slot is het mogelijk alle lockeractiviteiten draadloos en in real-time te monitoren door gebruik te maken van de GAT Relaxx Locker Management Software: bluetooth connectiviteit met de batterijsloten. 

Beheer en monitor alle lockeractiviteit draadloos en in real-time in de GAT Relaxx ® locker management software. Deze oplossing is voor bedrijven die het beste willen van twee werelden. De eenvoud van een batterijslot, maar met de mogelijkheid om de sloten centraal te beheren. Zonder dat er een volledig, bekabelde oplossing moet worden geplaatst. 

Deze oplossing is geschikt voor middelgrote lockerprojecten in de zorgsector, fitnessomgevingen, kantoren en in het onderwijs.

Hoe werkt het?
Bij elke bediening stuurt het slot specifieke informatie naar de BLE gateway. De BLE gateway stuurt deze informatie door via WLAN of LAN naar de GAT Relaxx® locker management software. De BLE gateway wordt van stroom voorzien via USB of PoE. Dit is een one-way communicatie van het slot naar de software. Optioneel kan er gekozen worden voor de GT7 terminal. De GT7 kan dienen als infoterminal om lockerinformatie op te vragen via de software. De gebuiker biedt zijn/haar pas aan de terminal aan, die geeft dan het lockernummer weer.

Zichtbaar in GAT Relaxx:

➢ Realtime slot status (open / gesloten)

➢ Kaart informatie (UID), datum en tijd van de laaste activiteit.

➢ Alarmmelding (moet geactiveerd zijn in GAT Relaxx®)

➢ Low battery alarm

➢ Datum en tijd instelling van het slot

 

bluetooth connectie Bluetooth Connectiviteit: geen controllers, geen terminal, geen bekabeling nodig

centraal beheer Centraal beheer: informatie van alle lockers wordt verstuurd naar de Relaxx software

verbinding Verbonden: BLE Gateways gebruiken Wi-Fi of LAN om de informatie door te sturen.

 

De prijs van deze sloten is op aanvraag.

gantner ECO Side lock en lockers

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze GANTNER GAT ECO SIDE BLE sloten? Wij zijn u graag van dienst. Neem contact op voor meer informatie.

Search engine powered by ElasticSuite
Made by NAZZAU Copyright © 2022 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.