Metalen UniCompact boekensteun

€ 9,98 € 8,25
Dit product is op voorraad

Deze metalen boekensteun is ideaal om te voorkomen dat uw ordners of dossiers omvallen op het egbord. De boekensteun is voorzien van een glijrand waardoor deze steun traploos om het legbord heen en weer geschoven kan worden. Met de knop zet u de boekensteun vast tegen het legbord en kan deze niet meer verschuiven. Deze boekensteun is uitsluitend geschikt voor de metalen reksystemen van het type S welke in deze shop worden aangeboden onder het tabblad rekken.

De levertijd voor dit artikel bedraagt 5 tot 10 werkdagen
SKU
MB-200
Details

Deze boekensteun is geschikt voor UniCompact en UniRek reksystemen. Dit zijn de reksystemen van het type S welke op onze site worden aangeboden. Deze boekensteunen worden geklemd om een legbord, waarna ze eenvoudig met de knop zijn vast te zetten tegen het legbord aan. De boekensteunen zijn geschikt voor de metalen rekken van het merk UniCompact en UniRek welke hier in onze shop onder het tabblad "Rekken" worden aangeboden. 

Afmetingen

De boekensteunen zijn geschikt voor de metalen reksystemen van het type S welke hier op de site worden aangeboden. De legborden van deze rekken hebben een hoogte van 30 mm. en de omzetting naar binnen, aan de onderzijde van het legbord is 15 mm. Hierdoor zijn ze niet geschikt voor afwijkende maatvoeringen.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Metalen UniCompact boekensteun
Uw waardering
Metalen UniCompact boekensteun

Metalen UniCompact boekensteun

€ 9,98 € 8,25
Made by NAZZAU Copyright © 2019 GHALA Bedrijfsinrichtingen een handelsnaam van Scheeres Handelmaatschappij B.V.